Olaf van Gessel

 

Achtergrond

Mijn opleiding is Economie gericht op Marketing & Sales. Naast functies in het bedrijfsleven heb ik een aantal eigen bedrijfjes gehad, zoals een B&B, een consultancybureau voor de zorg en een franchise in ijssalons.

Die hebben ertoe geleid dat ik me vanaf 1998 ben gaan verdiepen in het bouwen van websites, het leren kennen van de wondere wereld van Google en SEO en alles wat erbij komt kijken om een website succesvol te maken.

Dat werk vond ik echter meteen zó leuk dat ik daar altijd mee door ben blijven gaan, al dan niet op de achtergrond. Hierdoor heb ik tientallen jaren ervaring opgedaan, zowel voor mezelf en mijn eigen websites, als voor vele klanten in allerlei sectoren.

In 2014 ben ik fulltime voor mezelf begonnen en verdien ik mijn geld met m’n hobby, namelijk SEO, affiliate marketing en online geld verdienen in het algemeen.

Inmiddels, door schade en schande wijs geworden, heb ik heel veel kennis en ervaring opgedaan met alles wat met (extra) business genereren via of op internet te maken heeft.

Dit levert samen met mijn algemene management-, marketing- en saleskennis best een unieke combinatie van vaardigheden en ervaringen op. Al zeg ik het zelf 🙂

Hierdoor heb ik gelukkig al veel klanten heb kunnen helpen.

In het kort zijn mijn specialiteiten dus:

(online) marketing
SEO
WordPress

Wil je weten wat ik voor jou of je bedrijf zou kunnen betekenen?  Bel of mail me:

   Olaf van Gessel

  06 – 46 134 266

Over Olaf

Olaf is oprichter en eigenaar van een groot aantal websites, waaronder SneakerWijzer.nl. Daarnaast is hij SEO-specialist en expert in Affiliate Marketing en Online Geld Verdienen.